Xiaomi Mi Band 5 Özellikleri Açıklandı

Xiaomi Mi Band 5 resmi olarak tanıtıldı. 18 Haziran 2020 tarihinde ilk olarak Çin’de piyasaya sürülecek olan akıllı bilekliğin dünyanın geri kalanında ise 2020 yılının Temmuz ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Xiaomi Mi Band serisi uygun fiyatı, kullanışlığı ve minimalist tasarımıyla ülkemizde de şimdiye kadar en popüler akıllı bilekliklerden biri olmayı başarmıştı. Serinin yeni modelinde de bu durum sürecek gibi duruyor.

Xiaomi Mi Band 5 Özellikleri

Yeni Xiaomi Mi Band 5 tasarım olarak serinin önceki modellerini andırıyor. Firma hali hazırda beğenilen tasarımı ile çok fazla oynamamış. Akıllı bilekliğin üzerinde 126 x 294 çözünürlüğünde, 1.1 inch boyutunda AMOLED bir ekran bulunuyor. Yeni modeldeki ekran önceki modele kıyasla yaklaşık %20 daha büyük.

Renk olarak 8 farklı renkteki silikon kayıştan birini seçmek mümkün. Ürün için birçok yan sanayi kayış seçeneği de çok yüksek ihtimalle piyasada bulunacaktır. Ürünün ekranı için ise 100’den fazla tema seçeneği mevcut.

Yeni model kablo bağlantısı olmadan manyetik şekilde şarj edilebiliyor. Uyku takibi ve analizi, nabız ölçme gibi özellikler üründe mevcut.

Spor takibi konusunda da Xiaomi Mi Band 5 başarılı duruyor. Akıllı bileklik yoga, kürek gibi egzersizlerin de içinde bulunduğu birçok farklı sporun takibini yapabilecek. Ürün aynı zamanda 50 metreye kadar su geçirmezliğe sahip. Yüzerken akıllı bilekliğinizi çıkarmanıza gerek yok.

Akıllı bileklik yeni modelinde de uzun bir pil ömrüne sahip olacak gibi duruyor. NFC modelin yaklaşı 14 gün, standart modelin ise yaklaşık 20 günlük bir pil ömrüne sahip olacağı belirtilmekte.

Akıllı Bileklikleri Karşılaştır

MediaMarkt:

Teknosa:

Son Yazılar

Giyilebilir Teknoloji

Giyilebilir teknoloji, son yıllarda teknolojinin en hızlı gelişen ve en çok ilgi çeken alanlarından biri…

2 hafta önce

Huawei Akıllı Saat Uygulamaları

Huawei akıllı saat uygulamaları, genellikle Huawei'nin kendi işletim sistemi olan HarmonyOS üzerinde çalışır. Huawei akıllı…

2 hafta önce

Apple Watch Sıfırlama Resetleme

Apple Watch Sıfırlama Resetleme Neden Gerekli? Apple Watch Sıfırlama için gereken birkaç temel sebep vardır:…

2 hafta önce

2024 En İyi Akıllı Bileklikler

2024 yılında dikkate değer akıllı bileklikler arasında çeşitli seçenekler bulunmaktadır. İşte öne çıkan bazı modeller…

2 hafta önce

Apple Watch Series 9 İncelemesi ve Özellikleri

Apple Watch Series 9, Apple'ın giyilebilir teknoloji alanındaki en yeni yeniliklerini sunan bir cihaz olarak…

4 hafta önce

STATSports Apex Athlete Series İncelemesi – Sporcu Takibi

STATSports Apex Athlete Series Genel Bakış STATSports Apex Athlete Series, sporcuların performansını izlemek için tasarlanmış…

4 hafta önce